Keratine Deluxe behandeling

255

Braziliaanse keratine-behandeling
Een keratine-behandeling is ontwikkeld om je haar glad, zacht, glanzend, pluisvrij en gezond te maken. Keratine is een eiwit dat je lichaam zelf produceert en zorgt voor elasticiteit in je huid en haar. De proteïnerijke producten met keratine die gebruikt worden tijdens deze voedende behandeling focussen op het herstellen van beschadigingen van het haar en op het vormen van een laagje/coating rond het haar om het te beschermen. De keratine-behandeling zorgt ervoor dat je natuurlijke slag of krul behouden blijft en duurt ongeveer een uur, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Er wordt gebruikgemaakt van Global Keratine en For Hair Keratine-producten waar geen chemicaliën aan toegevoegd zijn.

Brazilian Magic Straight-behandeling
Met deBrazilian Magic Straight-behandeling wordt je haar ook nog eens gesteild bovenop de keratine-behandeling. Hierdoor blijft je haar extra stijl.

(incl. 2 verzorgingsproducten t.w.v €55,- en laser keratine behandeling)

Maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak vragen wij een kleine betaling vooraf om no-shows te voorkomen. Het vooraf betaalde bedrag wordt na de behandeling verrekend. Mocht u toch verhindert zijn laat ons dat tijdig telefonisch weten dan plannen wij een nieuwe afspraak met u.

Reviews

JetReviews unavailable for this source type

Andere behandelingen

Cookies
Haarsalon Bonita gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.