Haarwerk

Hebt u last van haaruitval, kale plekken, kaalheid of extreem dun haar?

Door chemotherapie (bij de behandeling van kanker), medicijnen of hormonale veranderingen kan uw haar uitvallen. U kunt kaal worden of kale plekken krijgen (alopecia). Een haarwerk kan dan een goede oplossing zijn.

Bij Haarsalon Bonita staan we klaar om uw haarprobleem samen op te lossen en u (weer) een stralende volle haardos te bezorgen die niet van echt te onderscheiden is.

Haarwerken

Haarwerken zijn bij ons te koop. Hebt u om medische redenen een haarwerk nodig? Dan bieden veel zorgverzekeraars een vergoeding. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. In overleg met u bepalen we welk soort haarwerk het best bij u past en hoe we dit vervolgens aan uw eigen haar bevestigen. Dit kan door middel van microweaven, innaaien of met microrings.

Haarsalon Bonita

Onze behandeling

U kunt uw haar gewoon zelf wassen. Wij geven tips hoe u uw haarwerk het beste kunt verzorgen.

Is uw haar extreem dun? Denk dan eens aan hairextensions. Die verlengen en verdikken het haar op een natuurlijke wijze.

Wij zijn experts in verschillende haar technieken en behandelingen, waaronder braziliaanse keratine behandeling, relaxen, permanenten, weaven, diepe conditioning behandelingen, uitbreidingen, of corrigerende diensten. Al meer dan 10 jaar zijn wij een begrip in en rondom Amsterdam.

Meer informatie over Haarwerken

Eerste intakegresprek

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en vertellen u op basis van uw verhaal en specifieke haarprobleem welke mogelijkheden we kunnen bieden. We reserveren hiervoor ongeveer een uur. Dit informatieve gesprek is volledig vrijblijvend en daar zijn geen kosten aan verbonden.

Een perfect sluitend geheel

Bij aflevering van het haarwerk wordt indien nodig uw eigen haar en/of het haarwerk gekleurd of van high-lowlights voorzien, om het te vervolmaken en om een perfect sluitend geheel te krijgen. Vervolgens plaatsen we uw haarwerk.

Het kapsel wat u altijd wilde

Het leukste gedeelte is uiteraard het inknippen van het haarwerk. Uw haar krijgt het juiste model en de juiste vorm. Zo wordt van een ruw halffabricaat het haar gecreëerd wat u wellicht al lange tijd had willen hebben. Zodra wij u zelfverzekerder zien worden en u zichtbaar blij bent met uw haar, is dat voor ons een bevestiging, dat wij u echt hebben kunnen helpen.

In uw eigen tempo

Wij schikken ons volledig naar uw tempo. Bent u direct enthousiast en wilt u direct de eerste stappen maken om uw haarprobleem aan te pakken? Dan gaan we meteen aan de slag om invulling te geven aan uw order en wensen. Heeft u wat meer tijd nodig om alle informatie even te laten bezinken? Geen probleem! Wij geven u graag die ruimte.

Kosten en verzekering

De basis zorgverzekering vergoedt een pruik (€ 436) en soms vergoedt de aanvullende verzekering nog extra. ANKO erkende haarwerkspecialisten hebben afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor zij voor je kunnen declareren. De vergoeding wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs van de pruik.

Wij zijn erkend haarwerkspecialist

Wij zijn aangesloten bij de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie.

Erkende haarwerkspecialisten zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dat betekent dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Ze waarborgen te allen tijde uw privacy. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie. Dit biedt u zekerheid en duidelijkheid! ANKO erkende haarwerkspecialisten hebben afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor zij voor u kunnen declareren. De vergoeding wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs van het haarwerk.

Uw behandeling vergoed door uw verzekeraar?

Wilt u weten of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekering?

Afspraak maken?

Bent u benieuwd of wij de oplossing zijn? Maak vrijblijvend een afspraak. Onze haarspecialisten zullen samen met u kijken hoe we uw haarprobleem het beste kunnen aanpakken. Dit kan tevens telefonisch of via e-mail.

Ons adres

Annie Romeinplein 52
1103 JL Amsterdam Zuidoost

Neem contact op

Vraag een gratis intakegesprek aan.

"*" indicates required fields

1Gegevens
2Haarwerk keuze
3Aanvullende informatie
Naam*
Adres*
Beschikbaar vanaf*
Cookies
Haarsalon Bonita gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.